Koeriers

Uitstekende service

Als u een webwinkel zoekt waar een goede service is, dan zit u bij ons goed. Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar. Het is voor de PalletwagenWinkel heel er fijn om mensen zoals u persoonlijk te adviseren. Wij zitten gevestigd in het centrum van Amsterdam. Onze producten worden bezorgd in heel Nederland of Belgie. Bestelt u dus gerust een palletwagen vanuit huis. U hoeft de deur niet uit en u weet dat u bij vragen altijd geholpen kunt worden. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u een vraag over wat dan ook heeft.

Verantwoord transport

De producten worden zo goed en veilig mogelijk bezorgd. Dit is o.a. mogelijk doordat wij altijd contact met de chauffeurs kunnen hebben. Slimshops bestaat al vanaf 2005. Vanaf dit jaar zijn wij bezig alles te verbeteren. Het gaat dan over het transport en om meer producten in de markt te zetten. Hierdoor heeft u alle keus die nodig is, te vinden wat het beste bij uw huis past. Elke dag wordt door ons gekeken voor mooie artikelen die u goed in uw huis kan gebruiken. Ze moeten het leven echt een stuk aangenamer maken.

De beste prijs

Met wat voor prijs krijgt u nu te maken? Dat is een hele goede en belangrijke vraag natuurlijk. Slimshops vergelijkt meerdere bedrijven! Het is veel werk, maar wij vinden dat u recht heeft op de laagste prijs tegen de beste kwaliteit. U zult begrijpen dat niet alle prijzen van andere bedrijven opgemerkt kunnen worden. Ziet u een product dat een paar euro goedkoper is, laat het ons dan weten. Wij gaan dan ons best doen om tegen dezelfde prijs of nog lager te kunnen leveren. U hoeft alleen maar een mail naar ons te sturen. U vermeldt dan de site waar u de goedkopere prijs heeft gezien.

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*