Koeriers

Pakket versturen

U wilt op een betrouwbare manier een pakket versturen tegen een lage prijs? Dat kan! Via deze website komt u in contact met leveranciers die een pakket versturen over de hele wereld. Deze koeriersdiensten werken effectief en bieden scherpe tarieven.

Één of meerdere pakketten versturen

Ook als u meer dan één pakket wilt versturen, is dat mogelijk. De koeriers staan graag voor u klaar en kunnen complete palletzendingen voor u transporteren in binnen- en buitenland. Het versturen van pakketten gebeurt altijd veilig en betrouwbaar en is bij de koeriersdienst in goede handen.

Anoniem of persoonlijk verzenden

Een pakket versturen kunt u anoniem doen en zelfs van persoon tot persoon. Dat betekent dat de koerier de zending persoonlijk aan de juiste persoon overhandigt. Zo bent u altijd verzekerd dat het pakket op de juiste plaats en bij de juiste persoon terecht komt.

Koeriers vergelijken

Voor het versturen van pakketten is het belangrijk dat u kiest voor de best passende koerier. Het is daarom goed om offertes van diverse aanbieders te vergelijken. U kunt bij de vergelijking letten op de prijs, kwaliteit, flexibiliteit en snelheid voor het verzenden van pakketten.

Een pakket versturen?

Wilt u ook een pakket versturen en een goede afweging kunnen maken uit de diensten van diverse koeriers? Vul dan het formulier op deze website in en ontvang geheel vrijblijvend meerdere offertes van diverse koeriersdiensten. U bepaalt vervolgens zelf welke koerier u kiest, zo eenvoudig is het!

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*