Koeriers

Met de taxi naar de mooiste wandelgebieden

Met de taxi op pad

Na een lange periode van thuiswerken komen er langzaamaan steeds meer corona versoepelingen. Tijdens deze lange en soms eenzame periode hebben veel mensen de gewoonte gemaakt om tijdens het weekend verre stukken te gaan wandelen. Het is verstandig om ook na de versoepelingen deze gezonde routine van het wandelen erin te houden. Bestel de taxi nu om u veilig en comfortabel naar de mooiste wandelgebieden te laten brengen.

Wandelen: in of rondom Nijmegen

De mooiste wandelgebieden vindt u in en rondom Nijmegen. Wij geven u graag enkele tips over de mooiste plekken om te wandelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Ooijpolder? U kunt met de taxi comfortabel naar deze plek worden gebracht. De ligging van de Ooijpolder is uitstekend, omdat u zo de stad in bent om na het wandelen een lekker kopje koffie op een van de vele terrasjes te drinken. Wilt u liever wat verder erop uit? Dan is de Millingen aan de Rijn een echte aanrader. Via de lange dijk wandelt u zo een mooi natuurgebied in, waar u veel vogels kunt spotten. Aan het einde van deze route vindt u een prachtige theetuin waar u uzelf kunt trakteren op een lekkere kop thee.

Versoepelingen en reizen

Dankzij de versoepelingen is het ook weer mogelijk om met de taxi naar andere plekken te reizen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bioscoop in Lent of Nijmegen, het theater, de dierentuin of een pretpark. De wereld ligt weer aan uw voeten.

Met taxi zakelijk reizen

Ook voor zakelijk reizen pakt u de taxi. Het voordeel van taxi’s is dat u tijdens de rit eventuele presentaties al kunt voorbereiden en u kunt in alle rust nog een telefoontje plegen. Daarnaast heeft u ook geen last van medereizigers,. Zo start u in alle rust de dag op. Met de taxi regio Nijmegen komt u gemakkelijk en veilig van plek naar plek. Heeft u mooie plekken die u graag met de taxi bezoekt? Laat het ons weten.

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*