Koeriers

Koeriersdiensten

In Nederland zijn een groot aantal koeriersdiensten. Afhankelijk van het soort goederen dat u wilt versturen kunt u uit een groot aantal koeriersdiensten kiezen. Er zijn koeriersdiensten die alleen regionaal werkzaam zijn, er zijn landelijke koeriers en er zijn zelfs koeriers die het volledige logistieke traject wereldwijd voor uw organisatie uit handen kunnen nemen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor de koeriersdienst die het best bij u past.

Koeriersdiensten vergelijken

Om koeriersdiensten te vergelijken brengen zij op basis van uw aanvraag een offerte uit. Hierbij wordt rekening gehouden met de hoeveelheid goederen, grootte van de goederen, de inhoud en de frequentie van de verzendingen.

Bepaal het serviceniveau

De prijzen die koeriersdiensten rekenen voor hun dienstverlening lopen erg uiteen en zijn sterk afhankelijk van het gewicht, de eindbestemming en de levertijden. Deze onderdelen bepalen onder andere het serviceniveau. Hoe hoger het serviceniveau hoe hoger de prijs doorgaans zal zijn.

Meerdere offertes op maat, helemaal gratis

Als u offertes aanvraagt is het belangrijk dat u uw opdracht zo volledig mogelijk omschrijft, zodat de diverse koeriersdiensten een offerte op maat kunnen uitbrengen en u de offertes beter kunt vergelijken. Vul nu het formulier op de website in en ontvang meerdere offertes van koeriersdiensten, helemaal gratis en vrijblijvend!

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*