Koeriers

Taxi’s die pakketjes bezorgen? Het gebeurt steeds meer

Pakketbezorging door taxi

Heeft u een belangrijk pakket dat snel bezorgd moet worden? Wilt u dat er voorzichtig mee omgegaan wordt? En wilt u er absoluut zeker van zijn dat het niet kwijtraakt? Dan is het niet verstandig om dit pakketje zomaar op de post te doen. Gelukkig is er een oplossing! Er zijn namelijk taxibedrijven die ook als koeriersdienst aan de slag gaan. Zij zorgen ervoor dat uw pakket veilig en snel op de juiste bestemming aankomt. Wij vertellen er in dit blog meer over.

Waarom taxi’s pakketjes bezorgen

Waarom kiest u er nu juist voor om uw pakketjes door een taxiservice te laten bezorgen, in plaats van ze gewoon op de post te doen? Taxi’s rijden door heel Nederland, wat betekent dat er altijd wel een taxi bij u in de buurt is. Ze kunnen snel bij u op locatie aanwezig zijn. Wanneer u uw pakket op de post doet, bent u voor de bezorging volledig afhankelijk van een ander. Door de taxi te bellen, kunt u het pakketje op ieder gewenst tijdstip laten bezorgen. U hoeft daarom geen rekening te houden met de standaard bezorguren van een postbezorger. Taxibedrijven die de koeriersservice aanbieden, hebben hier over het algemeen speciale vaste prijzen voor.

Voordelen van taxi koeriersdienst

Wij hebben de voordelen van een taxi koeriersdienst voor uw gemak nogmaals op een rij gezet:

 • Het pakket kan op elk tijdstip bezorgd worden, en het kan direct van uw deur naar de gewenste locatie gebracht worden.
 • Belangrijke en gevoelige pakketjes komen nooit in de verkeerde handen terecht.
 • Wanneer u het met de post laat bezorgen, heeft u de kans dat het pakket kwijtraakt. Dat is niet het geval als u kiest voor de koeriersservice van een taxibedrijf.
 • De pakketten worden met alle zorg behandeld.

Voor meer informatie over de koeriersdienst van een taxibedrijf, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*