Koeriers

Alle pakketten versturen?

Als u een pakket wilt laten versturen, dan zijn daar vele mogelijkheden voor. PSB zorgt voor kleine of grote pakketten en dat kan via een korte of lange afstand bezorgd worden. Ook kan dit binnen of zelfs buiten Nederland. Al jaren is PSB er voor om eerlijk pakketten te bezorgen. Alle mogelijke vormen van bezorging zijn mogelijk. In vergelijking met andere bedrijven zijn er voor u mooie tarieven. Veel mensen en bedrijven zijn al geholpen door PSB. Ook kan de service het hele jaar door zijn. Dit kan 52 weken in het jaar en dan van 8.00 tot 21.00 uur. Alleen op feest- en zondagen wordt er niet bezorgd.

Topservice

Het mooie is dat u een pakket op kan sturen of zelf kan brengen. Verder is het mogelijk dat het pakket bij u wordt afgehaald. Ook kunt u zelfs een pakket aangetekend laten versturen. Het pakket zal hierna snel worden bezorgd. Wilt u informatie, dan is dat vrijblijvend. U kunt daarvoor bellen, mailen of een formulier op www.pakket-versturen.com invullen. Er wordt dan snel contact met u opgenomen. Als u belt, dan kunt u ook advies krijgen en u belt dan tegen lokaal tarief. Wilt u een offerte van PSB, dan kan dat. U krijgt dan uitgebreid door wat er allemaal mogelijk is.

Groot en direct

Het is mogelijk om iets met spoed bij u op te halen en meteen te laten bezorgen. Binnen een half uur is er een chauffeur naar u onderweg. Dan wordt het pakket direct afgeleverd op het adres waar u het wil hebben. Een pakket verzenden kan één keer, maar ook regelmatig. Er wordt gewerkt voor particulieren of bedrijven. Ook mogen grote en volle pallets worden verstuurd! Mooi is ook een service per postbus. U hoeft dan niet meer naar de postbus te rijden.

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*