Koeriers

Vliegensvlug of anders niet

Diplomatieke post is niet iets om lichtelijk over te denken. Het is vaak essentieel dat deze post met zorg wordt behandelt en vaak ook het liefst zo snel mogelijk. Vaak wordt diplomatieke post verstuurd via professionele koeriersbedrijven, maar deze zijn vaak erg prijzig. Daarom zoekt u iets nieuws en wat goedkoper. Het liefst wilt u een bedrijf dat centraal gelegen is zodat de post zo snel mogelijk bezorgd kan worden. Een koerier in Utrecht zou dus het beste uitkomen.

Een pakje papier van belang

Post is altijd al een belangrijk iets geweest om mensen snel te laten wat er gaande is. Helaas is de versturing van post de laatste jaren sterk gedaald vanwege de digitalisering. Vroeger was dat wel anders. Dan was post krijgen en bezorgen een hele happening. Zo was daar bijvoorbeeld de pony express. Het eerste snelle transportmiddelen van kleine goederen en post van Missouri naar de kust van de Stille Oceaan. De vracht werd vervoerd door ruiters die over vlakten, woestijnen en bergpassen trokken. De afstand die de ruiters moesten rijden was wel 3000 km! Het begon allemaal als publiciteitsstunt, ondanks dat was het een van de belangrijkste communicatiemiddelen in de tijd van traag en omslachtig vervoer. Tegenwoordig bezorgen we de post niet meer met paarden maar met auto’s. En noemen we de bezorgers koeriers. Een voorbeeld van een goed koeriersbedrijf is http://www.ok-koerier.nl/.

Snelle service, tevreden regering

Met het snel bezorgen van diplomatieke post kunt u rampen voorkomen. Wie wil er nou ruzie tussen twee landen creƫren alleen omdat een brief een dag te laat is? Juist! Niemand! Daarom is de juiste keuze van een koerier erg belangrijk.

 

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*