Koeriers

Transport op maat

Het is fijn voor u als bedrijf als goederen goed en snel worden doorgevoerd. Voor een goed lopende logistiek zonder stoorfactoren die netjes bij het adres worden afgeleverd op tijd en goed. Het gewicht voor de goederen heeft een bepaald limiet maar er zijn bedrijven die er voor zorgen door middel van een oplossing dat de goederen toch goed kunnen worden vervoerd. Van velden transport beschikt over een ruime keuze van auto’s dat is verspreid over de rest van Nederland. Zodat de transport ten alle tijden goed verloopt voor uw bedrijf.

Elke mogelijkheid is beschikbaar met die dit bedrijf voor snel transport. Het maakt niet uit wat u vraagt in overleg is alles bespreekbaar met de verschillende soorten auto’s waarover het bedrijf beschikt om voor u het juiste transport uit te voeren. Het is namelijk voor u als bedrijf fijn dat de goederen goed worden afgeleverd.

Wilt u dat de transport op rolletjes verloopt en snel met veel expertise en kennis is het een mogelijkheid om een offerte aan te vragen of een afspraak te maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf om het transport het beste te laten verlopen lees hier verder op de site voor meer duidelijkheid.

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*