Koeriers

Uw taxibedrijf is ook uw koeriersdienst

HTS Taxi voor snel en verzorgd pakketbezorging

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt als u een pakket wilt laten bezorgen of ophalen. Maar wist u dat u ook gewoon een taxibedrijf kunt bellen om die in te schakelen als een zeer representatieve koeriersdienst? Taxibedrijven verzorgen dus meer dan alleen het vervoer van personen. Ook voor het vervoer van pakketten, brieven en andere goederen, zoals medicijnen, kunt u een taxibedrijf inschakelen als koeriersdienst. En dat vaak ook nog tegen zeer aantrekkelijke tarieven. U leest er hieronder meer over.

Veel ervaring in vervoer

U kent de meeste taxibedrijven uiteraard als een onberispelijke vervoerder van personen. Meestal staan zij 24 uur per dag klaar voor u met diensten als een airport taxi, hotel vervoer, VIP-service, trouwvervoer, zorgvervoer en vele andere soorten personenvervoer. Dat betekent dus dat taxichauffeurs op heel veel plaatsten in Nederland komen. Om die ritten zo efficiënt mogelijk te maken, kunnen zij natuurlijk op de heen- en/of terugweg ook pakketten op adressen in heel Nederland ophalen en/of afleveren.

Vele taxi’s op de weg

Door het grote aantal taxi’s en taxibussen dat dagelijks op de weg zit, kunnen zij ook op het gebied van pakketvervoer een goede service bieden. Dat kan dus door het extra meenemen van pakketten tijdens bestaande ritten, maar ook door het verzorgen van sneltransport. Bij de meeste taxibedrijven die als koerier werken, kan er meestal binnen 30 minuten (bij spoedopdrachten vaak al binnen 15 minuten) een taxi koerier bij u zijn om uw pakket(ten) direct naar de juiste bestemming te te brengen.

Taxi voor zorgvervoer en medicijnbezorging

Taxibedrijven weten natuurlijk uitstekend hoe zij zorgvervoer moeten organiseren. Dan betekent dus ook dat zij op de hoogte zijn van het belang dat medicijnen voor patiënten op tijd op het juiste adres moeten zijn. Dus ook voor snel en adequaat vervoer van medicijnen kunt u een taxi inschakelen als koerier. Dan weet u zeker dat uw medicijnen op het door u gewenste tijdstip op het juiste adres zijn.

De taxi: voor alle soorten vervoer een uitkomst

U ziet, voor alle soorten vervoer biedt een taxi een oplossing. Of dat nu om personenvervoer of goederenvervoer gaat. Veel taxibedrijven brengen personen en pakketten zorgvuldig en op tijd naar de juiste bestemming.
Wilt u op dit blog reageren? Of wil u zelf een bijdragen leveren met een blog voor deze website? Dan kan door contact met ons op te nemen. Wij zien u bericht graag verschijnen.

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*