Koeriers

Marc Jacobs en zijn unieke stijl

Marc Jacobs is de laatste tijd veel in het nieuws geweest. Dan bedoel ik natuurlijk niet het NOS journaal, maar meer in het nieuws bij de fashion blogger en fashion tv. Want, voor het geval je het nog niet wist, Marc Jacobs heeft onlangs laten weten dat hij ging stoppen bij Louis Vuitton. Dit is zeer opmerkelijk, want hij heeft daar 16 jaar gewerkt. Hij gaf eigenlijk voornamelijk als reden dat hij zich meer op zijn eigen merk, Marc, by Marc Jocobs wilde richten. Dit moet natuurlijk ook mogelijk zijn, vind ik persoonlijk. Dit nieuws is onlangs pas bekend geworden, en dit nieuws hebben ze pas bekend gemaakt nadat zijn laatste collectie voor Louis Vuitton is laten zijn in Parijs tijdens de fashion week. Wat zou ik daar graag bij willen zijn, maar helaas moet ik het nog vanaf de televisie doen. Nu dit nieuws dus is bekend gemaakt, verwacht ik dat zijn laatste schoenen en kleding collectie hard door de winkels zal gaan. Ik weet niet hoe het bij de meeste winkels zit, maar ik weet wel dat bij Shoediction zijn schoenen haast uitverkocht zijn. Dus als je nog zulke geweldige, maar toch wel redelijk prijzige schoenen, nodig hebt, dan moet je misschien snel maar even een kijkje nemen op de website van Shoe{diction schoenen.

Online schoenen winkels

Ik houd wel van die online schoenen winkels. Meestal is er namelijk in schoenenwinkels niet genoeg plek om rustig te zitten en te passen, en als je dit thuis doet, dan weet je dat je alle tijd van de wereld hebt. Je wordt ook niet opgejaagd door zo’n verkoopster, die van alles zegt zodat je toch het product gaat kopen. Ook al weet je dat ze dit aan het doen is, op een of andere manier gaat het toch je onderbewuste in, en heeft het dus zo effect op je koop. Pas daar dus voor op!

Het verschil mag er zijn

Maar om even terug te komen op schoenen van bijvoorbeeld Marc Jacobs, in een dergelijke winkel wordt je niet zo opvallend lastiggevallen door een verkoper. Daar hebben ze namelijk een soort van klasse en een sense of style. Dat weerspiegelt zich ook duidelijk op de collectie schoenen van Marc Jacobs. Ik heb persoonlijk nog nooit een stel gehad, omdat ze voor mij iets te duur zijn, maar ik heb er wel velen gezien en ik volg zijn lijn met liefde.

De carrière van Marc Jacobs

Misschien is het nog leuk om even wat te vertellen over Marc Jacobs voordat hij weg ging bij Louis Vuitton. Hij is daar begonnen in 1997, een hele tijd geleden. Wat zo opmerkelijk is, is dat Louis Vuitton nog helemaal niet zo populair was voor die tijd. Sterker nog, voordat Marc bij het label ging werken deed Louis Vuitton alleen nog maar bagage ontwerpen, waar ze dan ook een naam mee hebben ontwikkeld. Vanaf dat Marc er bij ging werken zijn ze ook kleding gaan ontwerpen, en natuurlijk schoenen. Hij heeft het vrouwelijke in de lijn gelegd, zeggen meerdere kenners. Maar hij heeft ook een mannenlijn opgezet. Ik vind deze lijn persoonlijk iets te vrouwelijk, en te veel gebruik aan sportiviteit uitstralen. Echter, veel mensen zijn het hier niet mee eens en vinden de mannenlijn juist beter dan de vrouwenlijn.

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*