Koeriers

Ontdek de kwaliteit van Suzuki dealer Kreijne

Ben jij op zoek naar een betrouwbare Suzuki dealer die jou kan helpen de perfecte auto te vinden? Dan ben je bij Kreijne aan het goede adres. Deze dealer heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en doet er alles aan om jou de allerbeste service te leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder.

Uitgebreid aanbod

Bij Suzuki dealer Kreijne heb je de keuze uit allerlei soorten modellen. Je kunt er terecht voor grote en kleine modellen, automaten en handgeschakelde auto’s, hatchbacks of SUV’s en nog veel meer. Bovendien heb je ook nog de mogelijkheid om een nieuwe Suzuki te leasen. Dit houdt dat je niet in één keer het hele aankoopbedrag hoeft te betalen, maar in plaats daarvan een maandelijks leasebedrag overmaakt. Al met al biedt Suzuki dealer Kreijne dus meer dan genoeg mogelijkheden.
suzuki dealer

Test jouw favoriete auto

Heb jij na het bekijken van de showroom een favoriet op het oog? Dan is het natuurlijk altijd een goed idee om een proefritje te maken. Neem even rustig de tijd om te voelen hoe de auto rijdt en ontdek meteen alle functies. Bij Suzuki dealer Kreijne kan je via de website snel en eenvoudig een proefrit aanvragen. Vul je gegevens in, geef aan in welke auto je wilt rijden en stuur het formulier op. Een van de medewerkers zal vervolgens contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Ontdek de voordelen

Suzuki dealer Kreijne is natuurlijk niet alleen gespecialiseerd in het verkopen van auto´s. Je kunt er ook terecht voor het onderhoud of de reparatie van jouw Suzuki. Hoewel je hiervoor natuurlijk ook bij een gewone garage terecht kunt, brengt het bezoeken van een erkende dealer enkele voordelen met zich mee, zoals:

 • Bij een erkende Suzuki dealer worden gegarandeerd originele onderdelen gebruikt voor de reparatie. Zo weet je zeker dat je profiteert van de beste kwaliteit.
 • Je krijgt garantie op zowel de gemonteerde onderdelen als de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Bij elk bezoek aan de garage wordt de interne software van de auto geüpdatet. Je beschikt dus altijd over de allernieuwste versie.

Het is dus altijd een goed idee om jouw Suzuki te laten onderhouden of repareren bij een erkende Suzuki dealer.

Een afspraak maken

Voordat je gebruik kunt maken van de bovenstaande diensten, dien je eerst een afspraak te maken. Hiervoor vind je op de website van Suzuki dealer Kreijne drie contactformulieren.

 1. Middels het eerste formulier kan je eenvoudige vragen of opmerkingen doorsturen naar de dealer.
 2. Het tweede formulier dien je te gebruiken als je een afspraak wilt maken voor een proefrit in een Suzuki naar keuze.
 3. Het derde formulier gebruik je voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

Zodra je het juiste formulier hebt opgestuurd, neemt een medewerker van de Suzuki dealer zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Uiteraard kan je ook een afspraak maken door te bellen. Kijk voor het juiste telefoonnummer op de website.

Ja, ik wil graag offertes ontvangen!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht:*